10 filme care mi-au plăcut! Tu ce film îmi recomanzi pentru weekend?

Sunt filme la care m-am uitat de 2-3 ori și sunt sigură că și tu ai făcut asta! De ce? Pentru că vrei să înțelegi mai bine filmul, pentru că ți-au plăcut actorii sau pur și simplu pentru că vrei să te pui în pielea personajelor și să visezi cu ochii deschiși. În lista de mai jos, nu sunt neaparat filme apărute în 2016, ci și filme mai vechi. Din 10, poate găsești unul pe care nu l-ai văzut. Fiind frig afară, în casă e cel mai bine, iar o cană cu ceai cald și un film bun îți va face seara mai frumoasă. Enjoy!

age-of-adaline
The Age Of Adaline

Un film care merită văzut! Toți ne dorim să nu îmbătrânim, iar Adaline reușește asta în film. În urma unui accident de mașină, Adaline nu a mai îmbătrânit fizic și a arătat pentru mulți ani ca la vârsta de 29 de ani. Ea trebuia însă să-și schimbe frecvent identitatea, deoarece oamenii deveneau suspicioși. Când își întâlnește dragostea, ea vrea să-l înlăture pe bărbatul iubit pentru că este conștientă de faptul că nu poate avea un viitor cu el. Trebuie să vezi ce se întâmplă în final cu frumoasa Adaline.

Am decis să urmăresc acest film, pentru că actrița principala este Blake Lively! Și cum m-am uitat la toate sezoanele din Gossip Girl, unde Blake o interpreta pe Serena Van Der Woodsen și îmi plăcea la nebunie cum se îmbrăca în serial, normal că mi-a atras atenția acest film.

addicted
Addicted

Spui William Levy si e suficient!  În filmul Addicted joacă actorul din nenumăratele telenovele – William Levy, which is very hot, right girls? Filmul mi-a fost recomandat de către o prietenă și îi mulțumesc din nou, pentru că nu-mi venea să cred că nu aflasem de acest film. Nu mai spun că l-am urmărit de trei ori până acum. Este vorba despre o femeie, care a trăit o dramă când era copil, iar acum își rănește familia. Iar William Levy este ispita, pentru care femeia își părăsește familia. Dramă îmbinată cu dorință sexuală. În film mai apare și actrița din Jurnalele Vampirilor – Kat Graham alias Bonnie Bennett.

gone-girl1
Gone Girl

Dacă îți place misterul, acest film este potrivit pentru tine. Pe mine m-a ținut cu sufletul la gură până la sfârșit. Ben Affleck trăiește drama unui soț căruia i-a dispărut soția, iar întregul oraș îl condamnă pentru crimă. El încearcă să dovedească contrariul, neștiind totuși ce s-a întâmplat cu soția sa. Pe parcursul filmului are o aventură cu o studentă, iar asta îl face vinovat. Bineînțeles că a fost arestat, în timp ce absolut nimeni nu știa unde este soția. Pun pariu că o să-ți placă filmul.

Comedie! Cât am râs la aceste două filme. Este vorba despre Think like a man și Think like a man too! Unde joacă Kevin Hart, este imposibil să nu râzi! Adică omul este super tare! Este dat afară din casă de către soție și susține că îi este bine fără ea, însă se roagă să se întoarcă acasă. Kevin este cavalerul de onoare al unui prieten și îi strică nunta, reușind să-i bage pe toți la închisoare, chiar cu o zi înainte de marele eveniment. Te las pe tine să vezi cum s-a terminat totul.

dirty-grandpa
Dirty Grandpa

O altă comedie foarte bună! Am văzut filmul și la cinema și acasă. Robert De Niro îl interpretează pe bunicul obraznic și îl face pe nepotul său, Zac Efron, să renunțe la nuntă și să fugă în lume cu o fostă colegă. Cea mai tare fază, la care am râs cu lacrimi, a fost atunci când Zac s-a trezit pe o plajă și era gol pușcă. Bine, era acoperit de o jucărie în formă de albinuță, pe care un copil o vede și vrea să se joace cu ea. Când vede asta, tatăl copilului îl ia la bătaie pe Zac Efron, crezând că este un pedofil. :-))

lucky_one_keyart
The Lucky One

Continuăm cu Zac Efron și ajungem la filmul The Lucky One. Este un film de dragoste, în care Logan (Zac Efron) se îndrăgostește de Beth (Taylor Schilling) și vrea să o salveze din mâinile fostului soț, acesta din urmă încercând să-l omoare pe Logan. Vezi cum se desfășoară povestea lor de dragoste.

salt-8d.jpg
Salt

Angelina Jolie și atât! Cu siguranță ai văzut acest film, iar dacă nu, ar trebui să o faci. Este un film plin de acțiune, în care totul se învârte în jurul Angelinei Jolie, acesta fiind un spion rus, care se infiltrează în CIA. Îmi place mai mult cum îi stă brunetă, decât blondă!

hitch
Hitch

Hitch – cu Will Smith și Eva Mendes, doi actori foarte dragi mie. Este un film vechi, dar bun. Tot de dragoste. El este doctor și le dă sfaturi bărbaților cum să cucerească femeile. Asta până când o întâlnește pe ea și își pierde mințile încercând să o vrăjească. De fapt este un film și de comedie pentru că are destul de multe faze amuzante. Dacă îl urmărești, o să înveți câteva tehnici de agățat.

dear-john-002.jpg
Dear John

Un alt personaj care arată foarte bine și anume Channing Tatum. Îl interpreatză pe John și pleacă în armată, lăsând-o singură pe simpatica lui iubită, Savannah. Ei își trimit scrisori de dragoste și își pun relația la încercare. Va rezista iubirea lor, chiar dacă sunt la kilometri depărtare unul de celălalt?

movies-like-the-ugly-truth-itcher-mag-bg-image
The Ugly Truth

Gerard Butler și Katherine Heigl, combinația fatală. Doi oameni încăpățânați, care din cauza orgoliilor, sunt gata să renunțe la iubire. Însă cum iubirea învinge tot, cei doi sfârșesc a fi împreună, chiar dacă s-au tachinat de-a lungul timpului. O comedie frumoasă, cu glume pe măsură. Nu rata acest film!


Și am ajuns la sfârșit, unde mi-am adus aminte de filmul The Change-Up! OMG! Merită văzut, o să râzi cu siguranță. Ryan Reynolds și Jason Bateman fac schimb de vieți și o dau în bară rău de tot! Sper că te-a ajutat această listă!

large_vvouesb13kzn0ncv4vvfjwwhrs1
The Change-UP

Voi ce filme îmi recomandați?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s